alper arkadaşımızın telefon numarasınıda paylaşabilirsek eğer bostancı ya gittiğimiz de bulmamız daha kolay olur diye düşünüyorum sanayide AGF nerde tam olarak bilmiyorum şahsen hafta için gittiğimde ulaşıp bende almak isterim
Merhaba,
Daha önce bu konudan Ceedclubtr stickeri isteyenler!!! sticker isteyenler üyelerimize kargo ile yada elden teslim ediyorduk.
Stickerimizi degistirdik. Kia Ceed / Pro Ceed / Ceed SW / Forum Sitesi - My Page Title bu linkte ayrıntılı bilgiler mevcut.
Avrupa yakasi elden teslim almak isteyenler Beşyol Küçükçekmece'den benden alabilirler.
Anadolu yakasi icin ise Bostanci sanayi sitesinden AGF otomotivde Alper arkadaşımızdan alabilirler.
Konu aLi tarafından (06-11-15 Saat 09:56 ) değiştirilmiştir.
alper arkadaşımızın telefon numarasınıda paylaşabilirsek eğer bostancı ya gittiğimiz de bulmamız daha kolay olur diye düşünüyorum sanayide AGF nerde tam olarak bilmiyorum şahsen hafta için gittiğimde ulaşıp bende almak isterim
2012 Ford Fiesta 1.4Tdci Trend -- 2014 Ford Fiesta 1.5 Tdci -- 2014 Kia Cee'd 1.6 Crdi Concept ATJ -- Renault Clio 1.5dci Joy
elinizde var mı daha
Sticker isteyen kullanıcılarımızın aşağıdaki formu doldurmaları gerekmektedir.
https://docs.google.com/forms/d/1kLt...ewform?c=0&w=1
Teşekkürler Ali bey
Kargo ile çok problemli oluyorsa Ankara için elden teslim yapabilirim.
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Bahadir elinde fazla sticker var mi?
Allah rızası için biri bana da göndersin ya...
Karşı ödemeli kargoyla gönderecek olursa adresimi verebilirim.
Hep İstanbul Ankara ... biraz daha açılmak lazım Malatya ya doğru!!!
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Yer imleri