Hayırlı olsun Selman.
Güle güle kullan.
hayırlı olsun selman süpansiyon hangi markanın , fiyatı nedir, nereden temin ettin setliği nasıl sorularınıda ben sormuş olayım. merak edenlerde öğrenmiş olsun.
Hayırlı olsun Selman.
Güle güle kullan.
kardeşim gönlünce güle güle kullan![]()
TeamPASAOGLU
Selman bomba olmuş vallahi kardeşim. Tebrik ediyorum seni. Yol tutuş konusunda görüşlerin nasıl? Hala bir muamma dolaşıyor forumlarda. Artı olarak muayene işinde ne yapacaksın? Birde bagaj fotoğrafı var mı? Ne kadar yer kaplıyor bakalım.
Pro Ceed GT
Yol tutusu konusunda hala onyargularim oldugu icin kasmadim kendimi. Ama bursadan gelirken vurajli yollarda sert girdiklerimde oldu air ride i unutarak bi sikinti yasamadim. Bagajda stepne yerine simit tup geliyo bide komprosor var ufak yer kaplamiyor hepsi bu kadar.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
TeamPASAOGLU*
Hocam cok orjinal duruyor gule gule kullan. Insallah yol tutusunda bir sikinti yaratmaz
Yol tutusunu dedigim gibi bazen airi unutup sert viraja giriyorum bi sikinti yasamadim ama hala on yargilarim var alisana kadar cok zorlamam. Muayene isini bilemem zaten muayenesi gelene kadar kim ole kim kala kismet. Gecmezsede ben gecirme yontemini biliyorum. Hicbir zaman muayeneyi dert etmedm kendime. Turkiyedeyiz beyler ataturku manevi degik maddi seven adam cok
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
TeamPASAOGLU*
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Yer imleri